logo
Background Olanda

Pentru a începe procesul de recuperare taxe trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

1

lucrezi legal în Olanda

2

sau ai lucrat legal în Olanda în ultimii 5 ani fiscali

3

și ai păstrat documentele de la angajator*

*cel mai important document este fișa fiscală Jaaropgaaf

Poza Olanda

Din Olanda poti recupera*

impozitul pe venit, reținut în plus din salariu

alocațiile pentru copii - Kinderbijslag

asigurarea de sănătate - Zorgtoeslag

*Suma medie recuperată de un client anul trecut a fost de 1,006 EUR. Estimarea sumei de recuperat este gratuită. Nu plătești nimic până nu-ți primești banii. Timpul mediu de recuperare a taxelor este de 3-5 luni, de la înregistrarea dosarului la biroul fiscal din Olanda.

Îndeplinești condițiile de mai sus?

Dacă da, completează formularul și vei fi contactat în cel mai scurt timp de unul dintre consultanții noștri.

Alegem pentru tine doar agenți autorizați de biroul fiscal.

Este important să apelezi la un agent autorizat de biroul fiscal deoarece cunoaște legislația din Olanda și îți garantează recuperarea taxelor în mod legal.

Exemplu! Dacă angajatorul te-a înregistrat într-o clasă dezavantajoasă de impozitare, agentul autorizat te ajută să recuperezi suma maximă posibilă care ți se cuvine.

Ce avantaje ai atunci când colaborezi cu noi?

Solicitarea returnării taxelor de la autoritățile din Olanda nu este o procedură simplă.

Documente

Dosarul tău

Pentru orice solicitare de taxe trebuie pregătit un dosar individual cu: documentele de la angajator, formulare tip, completate și semnate, situația veniturilor și taxelor plătite în Olanda, situația familială, precum și situația veniturilor obținute în România, certificatul EU/EWR.

Dosarul tău nu este transferat prin mai mulți intermediari, ci este înregistrat direct la biroul fiscal olandez.

Nu se pierde și timpul procesării lui este cel mai mic posibil.

Portret

Agent autorizat

Unele persoane aleg să-și pregătească singuri dosarul fiscal sau apelează la cunoștințe, contabili, avocați.

Aceste persoane îți pot recupera doar excedentul de impozit, însă cu ajutorul unui agent autorizat poți obține mai multe beneficii.

Agentul autorizat reprezintă clientul în fața biroului fiscal, semnează în numele acestuia și este răspunzător pentru calitatea și corectitudinea dosarului.

Păstrează legătura cu biroul fiscal, gestionează corespondența cu acesta, insistă în caz de întârzieri sau calcule greșite și verifică dacă plata făcută de biroul fiscal este conformă cu estimarea inițială.

Ceas

Eficiență

Biroul fiscal analizează dosarul și poate cere explicații, documente suplimentare sau clarificări.

Trebuie să răspunzi acestor solicitări, în limba olandeză, în termen de maxim 30 zile de la primirea cererii de la biroul fiscal.

Fata cu inima in mana

Mai multe beneficii pentru tine

În fiecare țară există mai multe clase de impozitare (nerezident necăsătorit, nerezident căsătorit, nerezident cu copii, rezident etc).

Diferența dintre clasele de impozitare este dată de facilități, de exemplu: o persoană rezidentă, căsătorită, având copii are mai multe beneficii fiscale decât o persoană nerezidentă.

Alocatii

Alocație din Olanda

Copiii ai căror părinți lucrează legal în Olanda pot beneficia de alocație olandeză, indiferent dacă locuiesc în România sau în Olanda. Ei trebuie sa aibă vârsta maximă de 17 ani, să fie înscriși în sistemul educațional și să fie în întreținerea solicitantului alocației.

Suma primită pentru un copil poate ajunge la 286,55 EUR/trimestru. Suma primită crește cu creșterea în vârstă a copilului.

Alocația din Olanda se poate obține pe ultimul an lucrat, iar solicitantul alocației trebuie să aibă minim 3 luni lucrate în Olanda.

Poza Olanda lalele
Poza Olanda lalele mobil

Alegem parteneri de încredere pentru a răspunde nevoilor tale

Pentru a ne asigura că îți vei recupera suma maximă posibilă și în cel mai scurt timp posibil, colaborăm doar cu agenți autorizați de biroul fiscal din Olanda.

Documente esențiale pentru recuperarea alocației

fișa fiscală Jaaropgaaf sau ultimul fluturaș de salariu Salaris