logo

Transferă bani 

simplu, rapid și în siguranță

Dragostea de familie are un nou nume: Transfer Rapid

O poveste de succes românească pentru transferurile globale de bani, fondată de profesioniști români cu capital anglo-saxon, asigurând servicii de transfer de bani sigure și eficiente.

Tatal tine in brate fiica
Tatal tine in brate fiica

+2 300

sucursale și bancomate CEC Bank

dispun de tehnologia de vârf a Transfer Rapid, oferind o experiență la standarde înalte clienților

+2 000

agenți bancari certificați

asigurând servicii esențiale de calitate, cu o abordare centrată pe client

+16 mil

plăți procesate

fără întreruperi de sistem, servicii de transfer de bani rapide, eficiente și sigure

100% garantat

nivel ridicat de satisfacție, demonstrat de repetitivitatea clienților care ne folosesc serviciile săptămânal sau lunar

+2 300

sucursale și bancomate CEC Bank

dispun de tehnologia de vârf a Transfer Rapid, oferind o experiență la standarde înalte clienților

+2 000

agenți bancari certificați

asigurând servicii esențiale de calitate, cu o abordare centrată pe client

+16 mil

plăți procesate

fără întreruperi de sistem, servicii de transfer de bani rapide, eficiente și sigure

100% garantat

nivel ridicat de satisfacție, demonstrat de repetitivitatea clienților care ne folosesc serviciile săptămânal sau lunar

CEC BANK LOGO

Începand cu 2005, Transfer Rapid a inițiat un parteneriat strategic, de succes cu CEC Bank, banca românească cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, un brand în care românii pot avea încredere.

Cei doi parteneri și-au propus lansarea unui serviciu de plăți eficient, multi-funcțional și convenabil pentru românii de pretutindeni.

CEC BANK LOGO
Site on mobile promo
Site on mobile promo

Transfer Rapid creează produse pentru un sector financiar în continuă dezvoltare, cu un potențial estimat în 2010 la 6 miliarde, datorat migrării din ultimii ani a românilor spre alte țări ale Uniunii Europene.

CEC Bank a lansat în rețeaua proprie sistemul Transfer Rapid oferind clienților din România un serviciu de transfer de bani inexistent în piață până în acel moment: ieftin, sigur, aproape de casă.

Un sector financiar în plina dezvoltare, cu un potențial estimat la 6 miliarde, datorat migrării din ultimii ani a românilor spre alte țări ale Uniunii Europene.

CEC Bank a lansat în rețeaua proprie sistemul Transfer Rapid oferind clienților din România un serviciu de transfer de bani inexistent în piață până în acel moment: ieftin, sigur, aproape de casă.

Alege comunitatea online Transfer Rapid pentru beneficii multiple:

retea cec bank si transfer rapid

Transferi bani online din EUR, GBP, USD sau Lei

Poți transfera până la 5,000 EUR (echivalent GBP, USD sau Lei)

Comisioane și curs valutar avantajos, fără costuri ascunse

Salvezi datele cardului tău în siguranță pentru plăți rapide

Nu mai treci prin procesul de identificare, de acum ne cunoaștem

Salvezi șabloane de plăți pentru cei dragi și gestionezi ușor istoricul de transferuri

Primești SMS și notificări când cei dragi au încasat banii

Consultanță pentru serviciul de recuperare taxe

Ai acces la oferte, promoții, tombole cu premii

retea cec bank si transfer rapid

Primești banii în România în EUR, USD, GBP sau Lei, în peste 1,000 agenții CEC Bank sau Lei la bancomate CEC Bank

Intrebări frecvente

Transfer Rapid a fost creată pentru a schimba modul în care migranții românii trimit bani din străinătate către familia lor din România.

Compania a fost fondată cu capital anglo-saxon de către un grup de profesioniști români, cu obiectivul principal de a dezvolta servicii specifice nevoilor românilor lucrează și/sau locuiesc în afara României, oferindu-le posibilitatea de a trimite bani celor dragi de acasă într-un mod mai ușor, mai convenabil, mai rapid și mai sigur!

Începând cu 2005, Transfer Rapid a inițiat un parteneriat de succes cu CEC Bank, banca românească cu cea mai lungă tradiție, cu cea mai extinsă rețea, un brand bancar de încredere pentru românii de pretutindeni. 

Beneficiarii transferurilor iniâiate în România sau în alte țări, își pot primi banii la una dintre cele peste 1,000 de locații CEC Bank sau la la unul dintre cele peste 1.300 de bancomate CEC Bank, doar cu Cardul de Loialitate Transfer Rapid. 

Transfer Rapid reprezintă în prezent standardul de excelență în transferurile de bani din străinătate spre România. Pe baza acestei experiențe de peste 17 ani, începând cu anul 2019, serviciul de transfer de bani a fost lansat și în România, între sucursale CEC Bank.

În curând vor fi lansate transferuri de bani din România către alte țări de interes.

Cu siguranță! Până în prezent, am procesat peste 16 milioane de transferuri fără incidente!

Știm cât de mult munciți pentru bani, noi vom munci la fel de mult pentru ca banii să ajungă în scurt timp și în siguranță!

Transfer Rapid este o Instituție de Plată licențiată, autorizată și reglementată în mod independent de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din UK. Transfer Rapid a dezvoltat un parteneriat de succes cu CEC Bank, banca românească cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România.

În plus, avem o politică foarte strictă în ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal, în concordanță cu dispozițiile stipulate de Regulamentul European 2016/679 GDPR (General Data Protection Regulation), Compania are standarde stricte privind protejarea confidențialității și intereselor clienților ce îi accesează platforma.

Pentru a transfera bani online trebuie să urmezi câțiva pași simpli pentru creearea unui cont:

1. Verificarea Identității - avem nevoie de câteva informații despre tine pentru a te identifica. Trebuie doar să ai la îndemână un Document de Identitate valid, acceptat de Transfer Rapid și să urmezi întocmai indicațiile de pe site.

2. Completarea Datelor Transferului

Detalii Beneficiar (Poți să trimiți bani direct pe numele unei persoane care îi poate ridica de la orice unitate CEC Bank din România sau poți transfera banii într-un cont bancar din România dacă cunoști IBANul contului). De asemenea, poți transfera bani și în contul unei persoane juridice (companii).

Suma Transferată (Alege valuta și completează suma pe care vrei să o transferi).

3. Plata cu un card bancar - datele cardului tău sunt în siguranță! Folosim cei mai buni procesatori de carduri pentru a ne asigura de acest lucru. Pentru procesarea transferului, trebuie să completezi informațiile de pe cardul tău, în ordinea în care sunt cerute pe site. Înainte de a realiza transferul asigură-te ca ai un card bancar 3-D Secure activat pentru efectuarea plăților online (poți obține aceste informații de la banca emitentă a cardului tău).

4. Intră în Comunitatea Transfer Rapid - Ai beneficii multiple odata ce ai intrat în comunitatea noastră. Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul nostru cu un email și să-ți setezi o parolă de acces.

Banii transmiși către un Beneficiar, persoana fizică prin Transfer Rapid pot fi ridicați în numerar de la ghișeele CEC Bank din România, sau direct în conturi bancare.

Banii transmiși către un Beneficiar, persoana juridică pot fi încasați doar în conturile bancare specificate la inițierea transferului.

Clienții Transfer Rapid, Beneficiari ai transferurilor din străinătate sau din țară, pot obține din agențiile CEC Bank Cardul de Loialitate Transfer Rapid, care le va permite ridicarea banilor la orice oră 24/7, de la bancomatele CEC Bank.

Documente de identitate acceptabile pentru ridicarea unui transfer din orice unitate CEC Bank sunt:

Carte de identitate
Carte de rezidență permanentă
Pașaport

Banii pot fi ridicați în numerar de către Beneficiarul transferului tău în doar câteva minute din orice unitate CEC Bank, în timpul orelor de program sau la orice oră (24/7/365) de la bancomatele CEC Bank, doar cu Cardul de Loialitate Transfer Rapid! 

În plus, noi nu percepem comisioane suplimentare sau taxe ascunse pentru rapiditatea serviciului. Vrem doar să ne asigurăm că îți primești banii la timp, că ești mulțumit de calitatea serviciilor și că vei reveni cât mai des la noi!

Prin Transfer Rapid poți trimite online până la 5,000 EUR (sau echivalentul în GBP sau Lei).

Există limite pentru câți bani poți transfera, unele impuse de legislațiile țărilor de unde sunt transferați banii. Te asigurăm că te vom anunța dacă te apropii de aceste limite chiar în contul tău, după autentificare.

Poți transfera bani în numerar de la peste 400.000 de agenții partenere Transfer Rapid din întreaga lume. Contactează-ne pentru a află care este cea mai apropiată agenție parteneră Transfer Rapid și de acolo poți trimite bani direct pe numele unei persoane care îi poate ridica de la orice agenție sau bancomat CEC Bank sau poți transfera bani în conturi bancare din România (trebuie doar să cunoști IBANul contului respectiv).

Orice client Transfer Rapid, Beneficiar al unui transfer de bani din străinătate sau din țară, poate solicita în orice unitate CEC Bank alocarea unui Card de Loialitate.

Cardul permite ridicarea banilor de la bancomate fără a fi nevoie de card sau cont bancar. Astfel, banii trimiși pot fi ridicați de la orice bancomat CEC BANK la orice oră, în orice zi (24/7/365).

În plus, Cardul de Loialitate îți permite participarea la campaniile cu premii organizate. Fiecare transfer reprezintă un "punct de oportunitate" pentru participarea la extrageri. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe website.

De asemenea, persoanele care dețin Card de Loialitate Transfer Rapid și realizează transferuri de bani între agențiile CEC Bank beneficiază de al 10-lea transfer gratuit.

Cardul de Loialitate poate fi utilizat la orice bancomat CEC Bank pentru a ridica un transfer de bani. Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt:

Pasul 1. De pe ecranul bancomatului trebuie să selectezi opțiunea Transfer Rapid și să selectezi limba în care dorești să se afișeze interfața, apoi trebuie să introduci numărul Cardului de Loialitate.

Pasul 2. Trebuie să introduci suma trimisă, fără zecimale.

Pasul 3. Trebuie să selectezi și valuta în care au fost trimiși banii

*Dacă suma primită a ajuns într-o altă monedă decât lei, pe ecranul bancomatului va fi afișat cursul valutar - bancomatele CEC Bank pot elibera doar Lei. Dacă dorești să ridici suma în moneda transferată trebuie să mergi în cea mai apropiată unitate CEC Bank.

Pasul 4. Ridici chitanța și banii.

Plata unui transfer online cu card de debit sau de credit poate fi nereușită dacă:

1) Banca emitentă a cardului tău refuza plata. Acest lucru se poate din cauza:

     Fondurilor insuficiente în contul tău bancar

     Plăți neobișnuit de mari, ce depășesc limitele tale bancar

    Cardul tău ar putea să nu fie înregistrat pentru autentificarea în siguranță (3-D Secure).

În acest caz, te rugăm să contactezi banca sau să te conectezi în contul de online banking pentru a rezolva problema.

2) Transfer Rapid refuză plata

Putem refuza plata unui transfer online dacă în cazul în care acesta nu este conformă cu normele Transfer Rapid sau legislația în vigoare.

Poți verifica online, pe website, statusul transferului tău sau ne poți contacta telefonic sau prin email.