logo
PAULA SELING este ambasadorul Transfer Rapid!

Dragostea de familie are un nou nume: Transfer Rapid

Paula Seling

AMBASADOR TRANSFER RAPID

În acest rol mi-am propus ca alături de Transfer Rapid să ajung în inima comunităților de români din afara României, dacă nu fizic așa cum mi-aș dori foarte tare, măcar prin emoția cântecelor mele. Îmi doresc să învăț din experiențele voastre, a celor care sunteți departe de casă, dar și din ale familiilor voastre de aici, din România. Vă încurajăm să ne transmiteți gândurile voastre și vom încerca să dezvoltăm în continuare cele mai bune servicii pentru voi.

În acest rol, ea te ajută să ții legătura cu cei din România, să înveți din experiențele celor aflați în străinătate, pentru a alege cele mai bune soluții pentru dezvoltarea ta și pentru ajutorul celor de acasă!

Am devenit Ambasador Transfer Rapid

Bună dimineața, prieteni. Mă bucur să vă anunț că am devenit Ambasador Transfer Rapid, o companie românească pentru românii de pretutindeni. De 16 ani, Transfer Rapid, oferă românilor siguranță, respect și încredere în transferurile de bani spre România.

🥳Peste 4 milioane de români folosesc serviciile Transfer Rapid prin CEC Bank, banca românească cu tradiție și cea mai extinsă rețea, împreună garantând că banii voștri ajung la cei dragi.

Vrem să vă facem povestea cunoscută!

A venit momentul să vă facem povestea cunoscută! Dintre poveștile voastre uluitoare, cu greu am ales câteva pe care le voi împărtăși cu voi în acest video.

Mulțumesc pentru încrederea de a ne transmite o părticică din ce ați trăit de-a lungul timpului departe de casă și de cei dragi, este o onoare și o responsabilitate, deopotrivă!

Este un video emoționat, dar vă îndem să-l urmăriți până la capăt, cu siguranță vă veți regăsi o parte de suflet în el!

Așteptăm în continuare poveștile voastre pe mail sau în comentarii pentru următoarele sesiuni video.

Paula Seling, Ambasador Transfer Rapid

Mândru cer senin

Primul videoclip realizat pentru voi cu sprijinul prietenilor de la Transfer Rapid. Sper să vă bucure atât melodia, povestea cât și peisajele frumoase.